De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.

Met een basis van sla, kroepoek en pindasaus maakt Eric van Veluwen deze salade knapperig en crispy.

Geniet van Wild zwijn, gegrilde appel, peer, groene asperges & teriaki spies, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkomen.
gastartikelGeniet van heerlijke Kippenbouten “honey glaze” met mais, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.

Met die storm en regen van afgelopen dagen smaakt de winterkost extra lekker. Zo ook deze smaakvolle Oostenrijkse goulashsoep. Een heerlijke kruidige soep vol groente, rundvlees en aardappelen.
gastartikelGeniet van heerlijke Ham in cola & BBQ rub met bruine suiker en maiskolfjes, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.

Geniet van een heerlijke kip met kruidenkaas, spek en oregano, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost buitenkoken.

Houdt u van kippenlevertjes of gruwt u bij het zien van deze kleine stukjes orgaanvlees? Hoe dan ook, goed bereid (bij voorkeur op de barbecue) zijn ze heerlijk!

Geniet van heerlijke Bierkip met aardappel & zoete paprika, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost buitenkoken.

Meatloaf ook wel bekend onder de naam gehaktbrood, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.