De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
gastartikelGeniet van heerlijke Mosseltjes, zoet & ziltig met bier & gember, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost buitenkoken.

Asperge Quiche. Dit heerlijke aspergerecept komt van Natuurlijk Mander, de aspergeboerderij van de familie Oude Luttikhuis in Mander.

Een smakelijke omelet met kruiden én onkruid uit eigen tuin. Lokaal, gemakkelijk en verrassend smakelijk.
gastartikelGeniet van heerlijke hartige taart met geitenkaas, proscuitto & walnoot, een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost buitenkoken.
gastartikelDoor de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Dit keer geweldige pasta van Spaghetteria.
gastartikelDoor de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Dit keer Asperge risotto van STAN&CO.
gastartikelDoor de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Geniet van de pindasoep van BUNK.
gastartikelDoor de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Smullen van de Granita van BROOKS.
gastartikelDoor de coronacrisis moet de horeca haar deuren sluiten. Om toch te kunnen genieten van heerlijke gerechten, zijn een aantal chefs van bekende restaurants gevraagd om hun recept te delen. Kormos, een Groeks dessert van Ftou.