De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Wie kent ze niet van vroeger? Drie-in-de-pan. Heerlijk smullen was het als toetje of tussendoortje. Met dit recept maak je ze precies als oma ze vroeger maakte.
Met dit eenvoudig te bereiden rundvleesgerecht beleef je op een overheerlijke manier de smaak van vroeger. Het vlees samen met de kruiden en het bier vormt de basis voor een stoere maaltijd. Lekker met rode kool en aardappelpuree.
Niets zo lekker als stoofvlees van oma! Langzaam gegaard, weinig werk. De verrukkelijke geuren die vrijkomen, vullen de keuken.
Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen, filmpjes met snelle ovengerechten. De truc is vaak alles bij elkaar in de ovenschaal doen en een half uurtje laten garen. Daarna heb je iets verrukkelijks. Super simpel, snel en heerlijk!
Lekker op een zomerse dag of bij de barbecue: aardappelsalade met augurkjes en een frisse, romige saus.
Het vakantiegevoel nog even vasthouden. Deze risotto met pompoen, ui en knoflook, afgemaakt met krokant gebakken tarbotfilets en geraspte truffel, brengt u in gedachten terug naar Italië. Mamma mia, wat heerlijk!
Deze bounties met quinoa en chocolade zijn gezond en makkelijk te maken. De banaan, chocolade en de kokos maken het zoet, zodat je nog maar weinig suiker hoeft toe te voegen.
Houd je van pasta en makkelijk? Maak dan eens deze heerlijke pastasalade. Lekker bij de barbecue of als hoofdmaaltijd in de zomer. Dat wordt gegarandeerd smullen!
Een kip pesto pastasalade is een gezonde en goed gevulde maaltijdsalade die je in een handomdraai op tafel zet. Met dit recept kan het bijna niet misgaan. Eet smakelijk!