
Een leuk zomers armbandje in "Ibiza" stijl van een oud t-shirt of een restje tricot. Snel gemaakt met een paar leuke kralen!

Een heerlijk hapje voor tussendoor tijdens de Pasen, met of zonder borrel.

Klassieke pittige winterkost, met lamsvlees als variant, die heel lekker gecombineerd kan worden met spruitjes en puree.

Sommigen rillen ervan, maar bij sommigen zal het water in de mond gaan lopen. Het is zo’n recept wat iedereen kent van “vrôgger” toen dit werd gemaakt nadat een varken was geslacht. Er zijn vele familierecepten., bv deze variant.

De liefhebberstuin Het PlantZoentje in het Twentse Albergen. Knalgeel duizendblad, warmrode pimpernellen, paarse dropplanten en oranje zonnekruid vlammen dan op in de borders. Met dank aan de groene vingers van de buurvrouw.

Dat is nog eens een originele presentatie, paling in een bloempotje! Let er wel op dat de paling op verantwoorde wijze is gevangen.

Sinterklaas en kerst domineren het huidige tijdsbeeld, inclusief de pepernoten en banketstaaf. Daarom nu eens iets verfrissends anders, amandelmuffins die lekker zijn voor klein én groot.

Stonden die sierlijke raamhorren bij uw opa en oma voor het raam? Nu zijn ze weer populair, vaak wit geverfd en al dan niet voorzien van gaas of een mooi stofje, want als decoratie doen deze fraaie raamhorren het ook prima!
gastartikelMinder vlees is de trend, maar dan wel graag zonder dat je het mist. Dit recept van Chef Kuipers van het Wapen van Heeckeren in Hummelo voldoet helemaal aan de eisen.