De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Met dit eenvoudig te bereiden rundvleesgerecht beleef je op een overheerlijke manier de smaak van vroeger. Het vlees samen met de kruiden en het bier vormt de basis voor een stoere maaltijd. Lekker met rode kool en aardappelpuree.
Krijg je eters op visite en zoek je nog een lekker recept? Wellicht is een Kemperhoen iets? Een scharrelkip uit de Achterhoek. Volgens een recept van Rolande Kuenen.
Op dagen waarin de R in de maand zich nog flink laat gelden, is zo'n heerlijke boerenkarbonade niet te versmaden. Een recept van Rolande Kuenen.
Onlangs waren de medewerkers van Naober uitgenodigd bij Dorothy, presentatrice van RTV Oost voor een lunch. Er werd ons een heerlijke, romige mosterdsoep voorgezet. Wij hebben hiervan gesmuld, daarom delen wij graag het recept.
Rechtstreeks van de poesta komt dit recept van Diny Lammers uit Breedenbroek. Een heerlijke Hongaarse aardappelschotel met paprika’s, uien, prei, tomaten, aardappelen, zure room, geraspte kaas, oregano en peterselie.
Met de feestdagen wordt er veel getafeld. Heb je genoeg van al dat eten? Maak dan eens deze heerlijke maaltijdsalade met geitenkaas. Niet alleen smakelijk, ook nog eens gezond!
Leg jij de laatste hand aan het kerstdiner en zoek je nog een snel voorgerechtje? Maak dan eens deze bladerdeeg kerstboom in plaats van stukjes stokbrood met kruidenboter. Verrassend lekker en snel gemaakt.
We hebben weer een heerlijke recept voor het kerstdiner van Rolande Kuenen. Gesmoorde varkensnek, beter bekend als procureur. Een heerlijk sappig stuk vlees. Lekker met een kruimige aardappel en koolraap.
Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wil je alvast inspiratie voor het kerstdiner? Wat dacht je van deze heerlijke eendenborst met friszoete cranberry compote en geroosterde aardappeltjes uit de oven?