De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.

Home-made granola (voor de lekkerste ontbijtjes). Bovendien past deze granola prima in je gezonde voedingspatroon. Je weet precies wat er in zit! En met onze variatielijst maak jij je favoriete granola helemaal naar eigen smaak.

Voor een heerlijk recept een keuze uit de culinaire nalatenschap van de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio. Dit keer Hanneke van der Werf uit de Keijenborg met haar zuurkoolschotel met kip en kerrie

Elke week heerlijke recepten bij Naober. Deze week een sperziebonen-viscurry. Deze viscurry is simpel om te maken, een heerlijk familie recept!

Franse moekes met een schort voor, die je tandeloos toelachen, permanent aan het fornuis te vinden zijn en je in vervoering brengen met heerlijke schotels. Om dat beeld te benaderen zul je toch eerst even naar de slager moeten…

Een heerlijk recept uit de culinaire nalatenschap van een illuster gezelschap: de Potten- en Pannenclub. Amateur koks en kokkinnen uit de regio, . Dit keer Riekie Keppels uit Borculo met haar appel-noten-trifle.

Het volgende recept komt van twee dametjes in de dop. Het is het favoriete recept van Yenthe (11) en Nyne (5) en bedoeld voor vier personen.

Bosui, de perfecte smaakmaker voor bijna ieder gerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Zoeteaardappelgratin met bosui? Super lekker en vrij simpel om te maken!

In deze tijd willen we in de tuin op ons gemak gezond en lekker eten. Dat kan met deze quiche die, als er wat over blijft, koud ook erg lekker is.

Hoe voorkom je het geworstel met de sliertjes van de spaghetti? Heel eenvoudig: bak er een taart van! Rolande Kuenen uit Ruurlo is niet alleen een slagersvakvrouw, maar ook een volleerd kokkin.