Harrie Kemperman, voor lezers van Naober beter bekend als Harman. Uit het werk van deze in 2017 overleden kunstenaar is een selectie gemaakt voor een tentoonstelling in Huize Vredenburg en Huis ter West.
Met dit wildplukboek boordevol tips en heerlijke recepten raakt je hele gezin verslaafd aan lekker buiten zijn en samen koken met ingrediënten uit de natuur en de tuin. Ontdek wat wildplukken zo leuk maakt en win dit boek!
In de wintermaanden zijn tuinvogels op je hulp aangewezen. Om de koude nachten te kunnen overleven moeten ze al hun vetreserves aanspreken. Overdag hebben ze maar kort de tijd om voedsel te vinden en slinkt het aanbod snel.
Vogelsporen is een onmisbare gids voor natuurliefhebbers. Met meer dan 1000 illustraties is dit een onmisbare gids voor het leren herkennen van de meest voorkomende Europese vogelsoorten aan hun sporen! Je kunt dit boek winnen!
Wat zetten we op het menu voor het traditionele kerstdiner? Rollade doet het altijd goed. Met déze bereiding verrast u de gasten, maar dan moet de rollade wel mooi rosé gebraden zijn.
Mede-oprichter van Naober, Arie Ribbers is zaterdagmiddag 9 november benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Als je niet meer zo makkelijk zelf uit de stoel kunt komen, is het fijn om gebruik te maken van een speciale sta-op stoel. Dat is een actieve stoel die je helpt opstaan. Hiermee kost het relatief weinig moeite om omhoog te komen.
"Citrus Pork" Gegrild varkensvlees met sinaasappel, grapefruit en passievrucht. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
Ze zijn er weer… spruitjes! Sommige mensen (en de meeste kinderen) vinden spruitjes niet lekker vanwege de bittere smaak. Dit recept komt van één van onze collega’s en zij zegt dat zelfs haar kinderen zo lekker meesmullen.