Pulled pork is een traditioneel Amerikaans gerecht voor op de BBQ. Gaar het varkensvlees langzaam op een lage temperatuur totdat het zo zacht is dat je het met twee vorken uit elkaar kan trekken (pullen).
Zeventien jaar lang hebben wij vol trots de Naober uitgebracht; een magazine waar Oost-Nederlanders zich thuis voelen en waarin zij het naobergevoel delen met familie, vrienden en buren.
Bert Eefting en Katrien Eggens zijn sinds deze week streektaolambassadeurs voor het Huus van de Taol. Als streektaolambassadeur zullen ze er allebei samen met een aantal vrijwilligers voor zorgen dat er streektaalactiviteiten
Meer dan tweeduizend basisschoolkinderen in de Achterhoek leerden afgelopen maanden een ‘betjen plat praoten’ tijdens een Wiesneus-les op school.
Rolande geeft haar eigen persoonlijke draai aan het zeer traditionele, maar niet minder lekkere biefstukje. Probeer het maar eens, wij zijn ervan overtuigd dat het heerlijk zal smaken!
Op zaterdag 13 juli organiseren streekproducten Meike Lubbers (Boer Lubbers), Jacqueline Niemeijer (ComBIJn, pluktuin en streekproducten) en kok Caspar van Hal in samenwerking met streekproducenten Hazelnotenteler ’t Joostenhu
Rolande komt deze keer met een bijzondere roerbakschotel met Oosterse finishing touch. Een heerlijk snel gerecht op een drukke dag.
De gemeente Zutphen slaat op 13 juli twee vliegen in één klap. Want dan wordt De Hanzeaat geopend, een locatie waar het Hanzeverhaal van Zutphen wordt verteld én waar kinderen interactieve games over geschiedenis kunnen spelen.
In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 juli aanstaande organiseert Taman Indonesia in samenwerking met Indofoodtours het allereerste Indofood festival in Taman Indonesia. Een weekend dat volledig in het teken staat van Indofood