Naober logo
Geef nu het jubileumnummer voor € 4,50 cadeau.
Klik hier!
Zomers genieten met het zomernummer

Zomer 2021

Verschijningsdatum 17 juni 2021

Onze abonnees ontvangen vanaf donderdag 17 juni een zeer zomerse Naober in hun brievenbus. Een week later is hij bovendien in de losse verkoop te verkrijgen. Gelukkig nu ook weer gewoon bij de boekhandel. We vieren de zomer met een gevarieerde Eropuit-special die in het teken staat van de zomer. Met onder meer een overzicht van leuke boerencampings, een gevelwandeling door Zutphen en drie kunstroutes per fiets, waarin we Mondriaan, Van Gogh en Staring achterna gaan.

Maar daarnaast bieden we nog veel meer. Want hoe zit het eigenlijk met de zomerfeesten dit jaar? Hendrik Jan Bökkers is onze nieuwe columnist en staat bij de aftrap ook centraal in kuier’n met. Maartje Epema vult haar ‘naoberplicht’ in met de opvang van vluchtelingen. In pracht van de streek dit keer alle aandacht voor het Reestdal en Lily de Bong laat dieren hun vrije gang gaan in haar tuin.

Om maar eens enkele tips van de sluier te lichten. Veel leesplezier!

Bent u nog geen abonnee?
Vanaf eind volgende week is het blad in de losse verkoop verkrijgbaar. Of neem een proefabonnement en maak gebruik van onze speciale aanbieding!