Naober logo
Geef nu het jubileumnummer voor € 4,50 cadeau.
Klik hier!
Naober voorjaar 2021

Voorjaar 2021

Verschijningsdatum 25 februari 2021

Er komen bijzondere verkiezingen aan op 17 maart en de twee dagen ervoor: corona is nog lang niet verdwenen en het kabinet is demissionair. Maar we zijn uiteraard wel heel benieuwd hoe politici tegen ons Naoberland aankijken. Wij zijn dan ook heel blij dat we voor de Voorjaarseditie van Naober die vanaf donderdag 25 februari bij de abonnees in de bus valt, vier bekende politici hebben weten te strikken. Vier politici uit het Oosten geven hun visie op het Oosten!

Maar we hebben natuurlijk nog veel meer interessants. In Kuier’n met is de hoofdrol voor Lonneke Slöetjes. De Lichtenvoordse werd nog niet zo heel lang geleden uitgeroepen tot ’s werelds beste volleybalster, maar twijfelt sterk over de voortzetting van haar carrière. Op dit moment heeft ze een sabbatical, maar gaat ze weer aan de bak of was het mooi zo met de topsport? (Inmiddels is bekend geworden dat ze definitief stopt met haar volleybalcarrière)

In Hoo’st noe met? spraken we met cabaretière en columniste Irene van der Aart en haar uitgemolken ‘Boer’ en in Pracht van de Streek figureert Genne en Haerst in het Overijsselse Waterlandschap. Arie Ribbers maakt zijn opwachting met een nieuwe column en we introduceren met Doo’t zelf een nieuwe rubriek om ook in corona-tijd lekker positief de handen uit de mouwen te steken. De aftrap is voor bijzondere creaties die te maken zijn met snoeihout uit eigen tuin. Binnenkiekereen geeft u inkijkje in een bijzondere schuurwoning in het buitengebied van Geesteren in tuinen.

En wat te denken van kleding die wordt gemaakt met plastic afval uit de IJssel? Geweldig toch!?

Dit en veel meer leest u in de nieuwe uitgave van Naober. Abonnees krijgen de nieuwe Naober vanaf aanstaande donderdag in de bus.

Blader hier alvast in de nieuwe Naober.


Bent u nog geen abonnee?
Vanaf eind volgende week is het blad in de losse verkoop verkrijgbaar. Of neem een proefabonnement en maak gebruik van onze speciale aanbieding!